Početna strana > Jastuci > Rhombofill

Jastuk "Rhombo-fill"

Cena: 5.999 rsd
Šifra: 105
Robna marka: Alfa dream
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Štampanje
011/2520400

ORTOPEDSKI-ANTIALERGIJSKI JASTUK
 
Ispitivanja su pokazala da su ove dimenzije idealno rešenje za dobar i zdrav san.
Zbog čega? Uobičajene, stare dimenzije jastuka 80 x 80 cm ili 100 x 100 cm kao neanatomske zbog nefiziološkog položaja kičme doprinose da su rameni mišići, tokom sna, napregnuti. Ujutro se to oseća kao ukočenost, sa bolovima glave, vrata, ramena i leđa. Koristeći jastuk od 40 x 80 cm, ako se leži na leđima, imate samo potporu za glavu, ramena su slobodna, a kičma i vratni mišići opušteni i rasterećeni. Isto to važi i za spavanje na boku, rame je na dušeku, a glava na jastuku.
Ovojni materijal: 100% pamuk. Ovaj materijal je tkan po Ko(*)per metodi, beljen i stabilizova tako da podnosi iskuvavanje od 95 o C bez skupljanja. Težina materijala je 220 gr/m2.
Punjenje jastuka: RHOMBO FILL
RHOMBO FILL je PUR smesa proizvedena posebnim postupkom i sečena u ravnomerne štapiće romboidnog oblika. Zbog svoje strukture materijal obuhvata veliku količinu vazduha formirajući jastuk velike zapremine i elastičnosti. RHOMBO FILL se može iskuvavati na temperaturi do 95 o C, čime se uništavaju bakterije i grinje, pri čemu je važno napomenuti da će jastuk zadržati potpuno isti oblik.
 
PREDNOSTI JASTUKA
  • jastuk održava kičmu u fiziološko-anatomskom položaju
  • nema jutarnje ukočenosti vratnih i ramenih mišića
  • može se prati na desetine puta na 95 o C, a da ne dođe do promena dimenzija, oblika i konzistencije
  • ne zadržava vlagu, tako da ne postoji podloga za razvoj grinja, čime se preduŠređuje nastajanje alergijskih reakcija na disajnim putevima i organima
  • bacil Staphylococus aureus, posebno prisutan u nosu odakle prelazi u jastuk, nakon iskuvavanja nestaje iz njega, što je posebno značajno u sprečavanju širenja staphylococnih infekcija, ako se jastuk koristi u bolnicama, hotelima i sl.
Dimenzije: 40 x 80 cm
Garancija: 3 godine

 
 
*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Copyright © 2013, sva autorska prava zadržava Baleno d.o.o