Početna strana > Posteljina od čiste runske vune > OAZA-antialergijska posteljina

Komplet OAZA za jednu osobu

Cena: 30.562 rsd
Šifra: 101
Robna marka: Alfa dream
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Štampanje
011/2520400

OAZA
UDOBNO SPAVANJE BEZ ALERGIJE NA KUĆNU PRAŠINU
 
Grinje iz kućne prašine postoje u svakom krevetu. Njihov izmet, kod osetljivih osoba, stvara alergijske reakcije. U konvencionalnim krevetima sa posteljinom od perja, koje upija i zadržava vlagu, nastaje toplo vlažno-topla klima koja pogoduje grinjama. Perje, kao prirodni materijal, sa izraženom strukturom daje mogućnost grinjama da se nastane u takvoj sredini.
 
“OAZA” sprečava ova dešavanja. Specijalni poliesterski materijal Kodel ne upija vlagu i tako je gladak da onemogućava taj proces. U njemu se ne zadržavaju ostaci perutanja kože i kose tako da nema mogućnosti za ishranu grinja.

Vašu garnituru “OAZA” lako možete održavati. Ujutro je skinuti i oprati, a već uveče ponovo spavati u njoj.
 Posteljni komplet “OAZA” je apsolutno otporan na iskuvavanje do 95 o C i sterilizaciju do 140 o C. I jastuk se pere do 95 o C bez bojazni da će se njegov sadržaj zgrudvati.
 
Garnitura se sastoji iz:
donjeg dušečnog čaršava dimenzija 90 x 200
pokrivača 135 x 200 cm
jastuka sa jastučnicom 40 x 80 cm
 
Ova posteljina daje miran san svima koji su alergični na kućnu prašinu, što je dokazano i ispitivanjima na specijalnim alergološkim klinikama.
*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Copyright © 2013, sva autorska prava zadržava Baleno d.o.o