Početna strana > Posteljina od čiste runske vune > Magnetoterapijske prostirke

Magnetoterapijska prostirka 90 x 200

Cena: 34.220  28.536  rsd
Šifra: 104
Robna marka: Alfa dream
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Štampanje
011/2520400

Magnetoterapijska dušečna prostirka
 
Našem  telu je za odmor potrebno stabilno energetsko polje koje uglavnom nije postignuto. Prirodno Zemljino magnetsko polje i nivo naše životne energije remete brojni uticaji kao što su električni uređaji, mobilni telefoni, antene, izolacionii materijali, kao i geopatogena i geotektonska zračenja kojima smo izloženi (podzemne vode, Hartmannova i Curryeva mreža).
Danas je potpuno jasno da sva ta tehnička i prirodna zračenja štetno utiču na naše zdravlje i raspoloženje. Sveprisutni elektromagnetski stres narušava energetsku ravnotežu organizma što za posledicu ima stanja kao što su nesanica, nemir i osećaj stalnog umora i iscrpljenosti. Istraživanja pokazuju da se problemi mogu znatno ublažiti ako uspostavimo magnetsko polje jednako  Zemljinom.
Magnetoterapijska dušečna prostirka čini upravo to – pomoću magnetnih traka stvara stabilno, čoveku primereno magnetsko polje (cca. 48000 nT) koje je našem telu potrebno za odmor i obnovu snaga.

 
Pozitivna delovanja magnetoterapijskog podmetača:
1. Pruža geotektonsku zaštitu – magnetoterapijski podmetač efikasno štiti zahvaljujući stabilnom magnetskom polju koje svojom energijom štiti od uticaja nadražujućih i štetnih prirodnih i tehničkih zračenja.
2. Aktivira metabolizam, jača imunološki sistem i poboljšava opšte stanje organizma - kao fluid u našem telu, krv se sastoji od pozitivnih i negativnih iona. Stimulacijom magnetskim poljem dolazi do kretanja iona i stvaranja topline (tzv. Hallov efekt). Toplina povećava prokrvljenost na mjestima gdje je magnet prisutan pa do ćelija dolazi više kiseonika i hranjivih tvari. Pojačava se cirkulacija, ubrzava metabolizam, normalizuje hormonski sistem, izrazito se povećava vitalnost i jača imunološki sistem.
3. Omogućava zdrav i miran san - povećava koncentraciju hormona melatonina koji je odgovoran za spavanje, osigurava bolju prokrvljenost svih organa, ubrzava izmenu štetnih materija u organizmu / detoksikacija,  uravnotežuje psihu i vitalizuje duh i telo. Ublažava sve vrste bolova,  smanjuje vreme rekonvalescencije od bolesti, ubrzava zarastanje rana i olakšava oporavak  kod ozleda i lomova kostiju (sportske povrede, postoperativne rane i sl.)
Upotreba magnetoterapijskog podmetača dokazano pomaže kod sledećih tegoba:
- poremećaja spavanja,
- umora usled vremenskih prilika,
- alergija,
- migrene,
- reume,
- neravnoteže krvnog pritiska,
- problema s izlučivanjem,
- loše cirkulacije,
- svih vrsta bolova,
- oporavka nakon operacija ili lomova,
- depresije i opšte slabosti...
Magnetoterapijski podmetač NIJE LEK – on ne leči već stvara uslove u kojima organizam aktivira svoje odbrambene snage.
Sastav:
- gornji sloj pamušno karbonsko platno
- 6 elastičnih magnetnih traka celom širinom podmetača
- donji sloj 100% Polyester
- elastične ugaone trake
 
UPOZORENJE!
Upotreba podmetača nema dokazanog štetnog delovanja.
Magnetoterapijski podmetač NE SMEJU upotrebljavati osobe s električnim implantatima. Trudnice neka se savetuju sa svojim lekaromom (nisu poznate nuspojave).
Standardne veličine:
- 90x200, 160x200
–mogućnost porudžbine dimenzije po želji 
*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Copyright © 2013, sva autorska prava zadržava Baleno d.o.o